12 annosta
8 kananmunaa
700 g mascarpone-juustoa
120 g sokeria
5-6 kupillista vahvaa kahvia
kaakaojauhetta
rouhittua suklaata
hyppysellinen suolaa
(konjakkia/rommiaromia)
Keitä kahvi, ja anna jäähtyä.
Sekoita Mascarpone kulhossa. Vatkaa kananmunan keltuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi. Sekoita Mascarponen kanssa. Vaahdota kananmunan valkuaiset erikseen, lisää suola ja sekoita Mascarpone-keltuais-seokseen.
Kastele Savoiardi-keksit kahvissa (vain kevyesti, jotteivat ne pehmene liikaa). Lado ne vieri viereen vuokaan. Kaada päälle Mascarpone-seos ja ripottele sen päälle kaakaojauhetta. Lado vielä toinen kerros kahvissa kostutettuja Savoiardi-keksejä ja päälimmäiseksi suklaarouhetta koristeeksi.
Laita jääkaappiin tekeytymään ennen tarjoilua vähintään 2 h ajaksi.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti