6 annosta
1 sipuli
2 prk tomaattimurskaa (á 500 g)
1 prk tomaattipyre
2-3 valkosipulinkynttä
1 iso munakoiso
1 tl sokeria
suolaa
pippuria
hiukan basilikaa
öljyä
Kuullota sipuli ja pienen pieniksi paloiksi leikattu valkosipuli öljyssä.
Kun ne ovat kullankeltaisia, lisää 2 purkkia tomaattimurskaa. Hämmennä hyvin ja samalla lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Lisää myös tomaattisose ja yksi teelusikallinen sokeria.
Hämmennä ja anna hautua miedolla lämmöllä.
Leikkaa munakoiso pieniksi kuutioiksi ja sirottele niiden päälle suolaa. Anna suolan vetäytyä 10 minuuttia (munakoison kirpeys katoaa). Valuta munakoisot ja kuivaa talouspaperilla ennen öljyssä paistamista.
Kun munakoisokuutiot ovat kypsiä, lisää ne tomaattikastikkeeseen. Hämmennä hyvin.
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 3-4 minuuttia, jonka jälkeen se on valmista. Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti