lauantai 17. tammikuuta 2015

Braciole/involtini al pistacchio e formaggio fresco

6 annosta

700 g       naudan sisä- tai ulkopaistia
150 g       pekonia
100 g       jauhettua pistaasipähkinää
250 g       maustamatonta tuorejuustoa (esim. Viola/Philadelphia)
100 g       korppujauhoja
6-7 rkl      öljyä
                suolaa
                mustapippuria

Leikkaa liha suikaleiksi ja nuiji ne ohuiksi siivuiksi.

Sekoita tuorejuusto ja jauhettu pistaasipähkinä tahnaksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Pekoni itsessään on suolainen, joten suolaa kannattaa lisätä harkiten.

Laita pekonisiivu (tai siivu ilmakuivattua kinkkua) lihasuikaleen päälle. Levitä tämän päälle juusto-pähkinätahnaa ja kääri rullalle. Pyöritä rulla korppujauhoissa.

Pujota leivitetyt liharullat grillitikkuihin. Laita tikut uunivuokaan ja kaada päälle hiukan öljyä (halutessasi myös valkoviiniä).

Peitä vuoka foliopaperilla ja laita uuniin 180° noin puoleksi tunniksi. Folion voi poistaa n. 20 minuutin jälkeen, jotta liharullat saavat kauniin värin.

Valmiit rullat tarjotaan salaatin tai uunissa haudutettujen herneiden kera. Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti