sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Tonnikalapasta

3 annosta

300g           penne-pastaa tai spaghettia
1 prk           tonnikalaa öljyssä
                   puolikas kesäkurpitsa
2 rkl            oliiviöljyä
1                 punasipuli ohuina lohkoina
50g             aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
10  kpl        kirsikkatomaatteja puolitettuina
0,5              ruukkubasilika
30g             parmesaania lastuina
                   suolaa
                   mustapippuria

Kuullota kesäkurpitsa öljyssä pienen suolamäärän kanssa. Kun kesäkurpitsa alkaa saada väriä, lisää joukkoon punasipuli, tomaatit, parmesaanilastut ja tonnikala. Sekoita varovasti ja kypsennä vain hetken.

Sekoita saman tien juuri keitetyn pasta kanssa, ripottele päälle parmesaaniraastetta ja basilikanlehtiä. Tarjoile heti.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti