sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Parmesaani-possunleikkeet

8 annosta

800g           rypsiporsaan ulkofilettä
1 tl              mustapippuria
2                 kananmunaa
2 dl             korppujauhoja
2 dl             parmesaani-raastetta

Paistamiseen oliivi- tai rypsiöljyä.


Leikkaa filee perhosleikkeiksi niin, että ensin leikkaat vajaan sentin paksuisen viipaleen kalvon asti, ja seuraavan viipaleen irti asti. avaa leikkeet ja nuiji ne ohuiksi. Ripottele päälle pippuria.

Vatkaa kananmunat kevyesti käsin ja kasta leikkeet molemmin puolin kananmunaan. Valuta liika kananmuna pois astian reunaa vasten. Kääntele leikkeet parmesaani-korppujauhoseoksessa ja taputtele kuorrutus kiinni leikkeen pintaan.

Paista leikkeet runsaassa öljyssä kaunnin värisiksi molemmin puolin. Laita leikkeet uunivuokaan ja pidä lämpimänä uunissa.

Tarjoile esim.salaatin kanssa.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti