8 annosta
800g rypsiporsaan ulkofilettä
1 tl mustapippuria
2 kananmunaa
2 dl korppujauhoja
2 dl parmesaani-raastetta
Paistamiseen oliivi- tai rypsiöljyä.
Leikkaa filee perhosleikkeiksi niin, että ensin leikkaat vajaan sentin paksuisen viipaleen kalvon asti, ja seuraavan viipaleen irti asti. avaa leikkeet ja nuiji ne ohuiksi. Ripottele päälle pippuria.
Vatkaa kananmunat kevyesti käsin ja kasta leikkeet molemmin puolin kananmunaan. Valuta liika kananmuna pois astian reunaa vasten. Kääntele leikkeet parmesaani-korppujauhoseoksessa ja taputtele kuorrutus kiinni leikkeen pintaan.
Paista leikkeet runsaassa öljyssä kaunnin värisiksi molemmin puolin. Laita leikkeet uunivuokaan ja pidä lämpimänä uunissa.
Tarjoile esim.salaatin kanssa.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti