maanantai 6. marraskuuta 2017

Spezzatino di manzo


Lihapata

10 annosta

500 - 600 g  häränpaistisuikaleita (naudan sisäpaistisuikaleita)
2                  sipulia
                    valkosipulinkynsiä
                    valkopippuria
                    suolaa
1 dl              balsamiviinietikkaa
6 -7 dl          lihalientä  (vettä & 2 lihaliemikuutiota)

Ruskista sipuli ja pari valkosipulinkynttä paistinpannulla runsaassa öljyssä. Kun sipuli on kullanruskeata, lisää paistisuikaleet ja kypsennä n. 10 min. hyvin sekoittaen. Lisää suola, valkopippuri ja balsamiviinietikka. Kun balsamiviinietikka on melkein kokonaan haihtunut, lisää lihaliemi ja anna hautua noin 35 minuuttia.

Tarjoile uunissa paistettujen perunoiden ja salaatin tai herneiden kanssa.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti