lauantai 25. maaliskuuta 2017

Tonno al Messinese

Tonnikalaa Messinalaiseen tapaan

tonnikalaa, 150 g per annos
tomaattimurskaa (1kg kalakiloa kohti)
vehnäjauhoja
sipulia
valkosipulia
mustia oliiveja
kaprista
öljyä
suolaa
valkopippuria




Leikkaa tonnikala n. 1 cm siivuiksi. Leivitä vehnäjauhoissa ja ruskista kevyesti öljyssä pannulla.

Tomaattikastike:
Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska, mausta suolalla ja valkopippurilla ja sokerilla maun mukaan.

Lado ruskistetut tonnikalaviipaleet uunivuokaan (1 kerros) ja kaada päälle tomaattikastike. Lisää joukkoon mustia oliiveja ja kaprista.

Kypsennä uunissa 180° n. 10 min.

Tarjoile sekasalaatin kera.




Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti