lauantai 17. syyskuuta 2016

Sacchettini di mortadella - Mortadellanyytit


1        Mortadellasiivu per henkilö
1 rkl   maustamatonta sulatejuustoa, esim. Philadelphia


Mortadella on melko suolaista, joten siksi maustamaton ja vähäsuolainen juusto on tähän paras vaihtoehto.

Kannattaa valmistaa vain hetkeä ennen tarjoilua, jotta siivut eivät kuivu, eikä juusto pehmene liikaa ennen uuniin laittoa.

Laita ruokalusikallinen juustoa Mortadella-siivun keskelle ja tee siitä nyytti,  joka sidotaan esim. ruohosipulilla.

Laita nyytit uunivuokaan/pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa 180° muutamin minuutin ajan, kunnes juusto sulaa ja Mortadella saa hieman väriä.

Tarjotaan lämpimänä alkupalana.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti