Naudan ja porsaanlihavartaat
10 annosta800 g paahtopaistia (mureaa)
800 g porsaan ulkofilettä
2 kesäkurpitsaa
400 g kirsikkatomaatteja
2 paprikaa
Kastike (salmoriglio)
3 dl oliiviöljyä
6-7 valkosipulin kynttä puristettuna
1 sitruuna
kourallinen oreganoa
valkosipulia
valkopippuria
1 pkt varrastikkuja
Laita varrastikut veteen likoamaan.
Valmista kastike:
Sekoita keskenään öljy, valkosipulimurska, oregano, sitruunan mehu sekä hyppysellinen
valkopippuria. Jätä maustumaan.
Puhdista lihat ja leikkaa pieniksi paloiksi (n. 3-4 cm). Pese kesäkurpitsat, paprikat ja kirsikkatomaatit.
Leikkaa ne samansuuruisiksi paloiksi kuin liha. (kirsikkatomaatit sellaisenaan tai puolikkaina).
Laita ainekset vartaisiin vuorotellen. Ruskista vartaat kevyesti pannulla pienessä määrässä öljyä.
Laita vartaat uunivuokaan vieri viereen. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja laita uuniin n. 160° 20 min.
Ota vuoka uunista, valele kastiketta vartaiden päälle ja tarjoile esim. sekasalaatin tai valkosipuliperunoiden kera. Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti