lauantai 13. helmikuuta 2016

Spiedini di carne di manzo e maiale con salmoriglio

Naudan ja porsaanlihavartaat

10 annosta


800 g    paahtopaistia (mureaa)
800 g    porsaan ulkofilettä
2           kesäkurpitsaa
400 g    kirsikkatomaatteja
2           paprikaa


Kastike (salmoriglio)
3 dl       oliiviöljyä
6-7        valkosipulin kynttä puristettuna
1            sitruuna
              kourallinen oreganoa
              valkosipulia
              valkopippuria
1 pkt      varrastikkuja


Laita varrastikut veteen likoamaan.

Valmista kastike:
Sekoita keskenään öljy, valkosipulimurska, oregano, sitruunan mehu sekä hyppysellinen
valkopippuria. Jätä maustumaan.

Puhdista lihat ja leikkaa pieniksi paloiksi (n. 3-4 cm). Pese kesäkurpitsat, paprikat ja kirsikkatomaatit.
Leikkaa ne samansuuruisiksi paloiksi kuin liha. (kirsikkatomaatit sellaisenaan tai puolikkaina).

Laita ainekset vartaisiin vuorotellen.  Ruskista vartaat kevyesti pannulla pienessä määrässä öljyä.
Laita vartaat uunivuokaan vieri viereen. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja laita uuniin n. 160° 20 min.

Ota vuoka uunista, valele kastiketta vartaiden päälle ja tarjoile esim. sekasalaatin tai valkosipuliperunoiden kera. Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti