lauantai 26. syyskuuta 2015

Carne pizza

7-8 annosta

700 g      naudan jauhelihaa
Carne pizza
150 g      korppujauhoja
3             valkosipulinkynttä
3 rkl        oliiviöljyä
6             kananmunaa
2 dl         maitoa
150 g      parmesan-raastetta
n. 10 g    oreganoa
2 prk       murskattua tomaattia
150 g      edam- tai mozzarellajuustoa kuutioina
150 g      salamia
               suolaa
               pippuria

Sekoita jauhelihaan kananmunat, korppujauho,  maito, parmesan-raaste ja valkosipuli pieninä kuutioina. Sekoita hyvin. Lisää suola, pippuri sekä oliiviöljy.

Levitä paistovuoan pohjalle 2 rkl oliiviöljyä ja yksi purkki tomaattimurskaa. Levitä puolet jauhelihasta kerrokseksi tomaattimurskan päälle.

Lisää päällä kerros juustokuutioita (puolet) ja salamia.

Lisää jälleen kerros jauhelihaa ja purkki tomaattimurskaa.

Lisää vielä päälle oreganoa ja loput juustokuutiot sekä 1 rkl oliiviöljyä.

Paista uunissa 200°C n. 30 minuuttia.

Tarjoile lämpimänä salaatin tai caponatan kera. Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti