lauantai 26. marraskuuta 2016

Involtini al sugo - Lihakääryleet tomaattikastikkeessa

4 annosta

600 g  sisäpaistia ohuina siivuina
200 g  keittokinkkua
150 g  parmesaania lastuina
1 dl     vettä
1 kg    tomaattimurskaa (tai puolet paseeraattua)
1 prk   tomaattipyre
2         sipulia
           oliiviöljyä
           suolaa ja pippuria
2 rkl    sokeria
           hieman persiljaa koristeluun


Leikkaa paisti ohuiksi siivuiksi ja nuiji niitä hieman.

Laita paistisiivun päälle siivu keittokinkkua ja parmesaanilastuja. Kierrä rullaksi ja kiinnitä rulla cocktail-tikulla.

Tomaattikastike:

Kuutioi sipuli ja kuullota öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska ja pyre- Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua n. 5 min.

Ruskista lihakääryleet pannulla öljyssä ja lisää kattilaan tomaattikastikkeen sekaan. Anna kiehua hiljalleen n. 30 min. (tai pidempään).

Tarjoile kääryleet persiljalla koristeltuna esim. salaatin ja focaccian kera.




Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti