4 annosta
600 g sisäpaistia ohuina siivuina
200 g keittokinkkua
150 g parmesaania lastuina
1 dl vettä
1 kg tomaattimurskaa (tai puolet paseeraattua)
1 prk tomaattipyre
2 sipulia
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
2 rkl sokeria
hieman persiljaa koristeluun
Leikkaa paisti ohuiksi siivuiksi ja nuiji niitä hieman.
Laita paistisiivun päälle siivu keittokinkkua ja parmesaanilastuja. Kierrä rullaksi ja kiinnitä rulla cocktail-tikulla.
Tomaattikastike:
Kuutioi sipuli ja kuullota öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska ja pyre- Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua n. 5 min.
Ruskista lihakääryleet pannulla öljyssä ja lisää kattilaan tomaattikastikkeen sekaan. Anna kiehua hiljalleen n. 30 min. (tai pidempään).
Tarjoile kääryleet persiljalla koristeltuna esim. salaatin ja focaccian kera.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti