lauantai 12. maaliskuuta 2016

Broccoli gratinato

Gratinoitu parsakaali

4 annosta

n. 600 g      parsakaalia
100 g          raastettua parmesaania
2-3              valkosipulinkynttä
                   mustia oliiveja
                   suolaa ja pippuria
6-8 rkl        oliiviöljyä

Keitä parsakaali miedosti suolatussa vedessä n. 5-7 minuuttia, ei kuitenkaan kypsäksi. Huuhdo ja laita uunivuoalle. Lisää öljy, pippuri, hienoksi hakattu valkosipuli, viipaloidut oliivit ja sekoita.

Laita uuniin 180°C n. 15 minuuttia. Ota uunista ja ripottele päälle parmesaaniraastetta. Laita uudelleen uuniin n. 10 minuutin ajaksi, kunnes parmesaani on sulanut ja paistos saanut kullankeltaisen värin.

Tarjoa kalan tai lihan kanssa. Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti