5 annosta
5-7 paprikaa
500 g jauhelihaa
100 g korppujauhoja
100 g parmigiano-juustoa raastettuna
2 persiljanlehteä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
150 g pekonia tai salamia pieninä kuutioina
100 g mozzarella-juustoa kuutioina
2 sipulia
suolaa
pippuria
Pese paprikat, leikkaa halki pituussuunnassa, poista sisukset ja kuivaa.
Peperoni ripiene |
Täytä paprikan puolikkaat jauhelihaseoksella. Laita paprikat vieri viereen uunivuokaan (voit halutessasi ruskistaa parikoita pannulla ennen tätä). Lisää päälle mozzarella ja peitä vuoka foliolla. (Paprikoiden päälle voi myös laittaa tomaattimurskaa, joka on ensin maustettu sokerilla, suolalla ja pippurilla.)
Peperoni ripiene, tomaattimurskalla |
Tarjoa lämpimänä tai kylmänä sekasalaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti