lauantai 12. syyskuuta 2015

Pasta Carbonara

5 annosta  
Pasta carbonara
400 g      Penne-pastaa
200 g      Pekonia
4            Kananmunaa
100 g      Pecorino-juustoraastetta
3/4 dl     oliiviöljyä
              suolaa
              pippuria

Sekoita kananmunat ja puolet Pecorino-juustosta keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä ruskeaksi, muttei kuitenkaan rapeaksi.

Keitä pasta suolavedessä al dente. Siivilöi pasta ja kaada pekonin kanssa samalle pannulle ja sekoita hyvin. Nosta pasta liedeltä ja kaada sekaan hyvin sekoitettu kananmuna-pecorino-juustoseos ja sekoita hyvin.

Tarjoa kuumana, ja ripottele päälle pecorino-juustoraastetta. Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti