lauantai 30. tammikuuta 2016

Salsa rosa (al peperone)

8 annosta

Paprikasalsa

2 prk           tomaattimurskaa
2                 keskikokoista sipulia
2                 valkosipulin kynttä
1                 punainen paprika
1 dl             kermaa
                   suolaa ja pippuria
                   hyppysellinen sokeria
                   öljyä

Kuullota valkosipuli ja sipuli öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska ja hauduta miedolla lämmöllä. Pese ja suikaloi paprika ja paista suikaleita öljyssä, kunnes ne pehmenevät. Lisää paprikat tomaattimurskaseokseen.

Sekoita seos tehosekoittimella tasaiseksi massaksi. Laita seos takaisin liedelle ja lisää kerma, suola ja pippuri sekä hyppysellinen sokeria.

Anna kiehua n. 10 minuuttia.

Tarjoile pastan tai gnocchien kera.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti