lauantai 30. tammikuuta 2016

Tiramisu di Annie

4 annosta


10               kananmunaa
700 g          mascarponea
150 g          sokeria
2 pkt           savoiardi-keksejä
200 g          tummaa suklaata raastettuna
7-8 kuppia  espresso-kahvia
5 dl             kermaa

Raasta suklaa ja laita jääkaappiin odottamaan. Vaahdota kerma. Vaahdota erikseen kananmunan keltuaiset sokerin kanssa. Sekoita keltuaisvaahto, mascarpone ja kermavaahto varovasti mutta hyvin.

Kostuta savoiardi-keksit kahvilla ja lado vuokaan vieri viereen. Levitä päälle mascarpone-seosta ja suklaaraastetta. Lado vielä toinen kerros keksejä ja päälle mascarpone-seosta. Koristeeksi suklaaraastetta.

Laita Tiramisu jääkaappiin vetäytymään n. 2-3- tunnin ajaksi ennen tarjoilua.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti