lauantai 30. tammikuuta 2016

Polpettone di carne

lihamureke

4 annosta


500 g        jauhelihaa (sika-nauta)


150 g        korppujauhoja
150 g        parmigiano-raastetta
3               kananmunaa
1               valkosipulin kynsi
3 rkl          oliiviöljyä

                 suolaa ja pippuria
2 dl           maitoa
                 persiljaa

Täyte:
2-3            keitettyä kananmunaa
100 g        edam-juustoa kuutioina
100 g        salamia


Lisää jauhelihan sekaan kananmunat, persilja silputtuna, valkosipuli pieninä kuutioin, parmigiano-raaste sekä maitoon sekoitetut korppujauhot. Lisää vielä oliiviöljy ja sekoita hyvin.Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jauhelihamassa uunipellin päälle ja laita päälle keitetyt kananmunat kokonaisina, edam-juusto ja salami kuutioina. Kääri rullaksi.

Paista uunissa 180°C noin30-40 minuuttia. Anna rullan vetäytyä vähintään 10 min. ennen kuin leikkaat sen viipaleiksi.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti