lauantai 11. huhtikuuta 2015

Patate all'aglio

Valkosipuliperunat


1kg       perunoita
3-4        valkosipulinkynttä
2 dl       kermaa
             öljyä
             suolaa
             valkopippuria

Pese ja kuori perunat.  Leikkaa ne noin 5mm paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko valkosipuli kuutioiksi ja paista kevyesti pannulla. (Voit halutessasi paistaa myös perunaviipaleita erikseen)

Laita uunivuokaan pohjalle tilkka öljyä. Asettele perunaviipaleet vuokaan ja lisää valkosipuli.
Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kerma perunoiden päälle ja laita uuniin 180°. Kypsennä noin tunnin ajan. Perunoita on hyvä aina välillä käännellä, jotta ne saavat tasaisesti väriä ja kypsyvät tasaisemmin.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti