lauantai 8. marraskuuta 2014

Polpettine di melanzane

Munakoisopyörykät

4 annosta

600 g       munakoisoa
300 g       korppujauhoja
2              kananmunaa
60 g         parmesaaniraastetta
2              basilikanlehteä
                rypsiöljyä
                suolaa


Kuori ja pilko munakoisot pieniksi kuutioiksi. Keitä kypsäksi noin vratin verran. Anna jäähtyä ja painele siivilässä kevyesti, jotta neste valuu pois. 

Laita valutettu munakoiso kulhoon, lisää sekoittaen kananmunat, puolet korppujauhoista, parmesaaniraaste hienonnetut basilikanlehdet ja suola.

Tee taikinasta pyöryköitä ja leivitä ne korppujauhoissa. 

Paista pyörykät runsaassa öljyssä kullanruskeiksi. Valuta kypsiä pyöryköitä hetken talouspaperin päällä. Tämän jälkeen ne ovat valmiita tarjottavaksi.
Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti