Munakoisopyörykät
4 annosta
600 g munakoisoa
300 g korppujauhoja
2 kananmunaa
60 g parmesaaniraastetta
2 basilikanlehteä
rypsiöljyä
suolaa
Kuori ja pilko munakoisot pieniksi kuutioiksi. Keitä kypsäksi noin vratin verran. Anna jäähtyä ja painele siivilässä kevyesti, jotta neste
valuu pois.
Laita valutettu
munakoiso kulhoon, lisää sekoittaen kananmunat, puolet korppujauhoista,
parmesaaniraaste hienonnetut basilikanlehdet ja suola.
Tee taikinasta pyöryköitä ja leivitä ne korppujauhoissa.
Paista
pyörykät runsaassa öljyssä kullanruskeiksi. Valuta kypsiä pyöryköitä
hetken talouspaperin päällä. Tämän jälkeen ne ovat valmiita
tarjottavaksi.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti