6 palaa
Pohja:
25g hiivaa
1,5 dl vettä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
n. 3,5 dl vehnäjauhoja
Täytteinä:
Rucola & parmankinkku & parmesanlastu |
- Rucola & parmankinkku & parmesanlastu
- Oliivi & keittokinkku
- Oliivi & keittokinkku & kananmuna
- Tonnikala & herkkusieni
- Tomaatti & tonnikala
- Tomaatti & tonnikala & sardelli
Ja päälle mozzarellakuutioita.
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi (37°C). Murenna hiiva astiaan. Kaada neste hiivan sekaan ja liuota hiiva nesteeseen. Lisää oliiviöljy ja suola. Sekoita joukkoon jauhot vähän kerrallaan.
Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla pöydällä. Laita taikina takaisin astiaan ja anna sen nousta peitettynä vedottomassa paikassa n. 30 min. Laita uuni lämpiämään 200°C.
Oliivi-keittokinkku |
Paista pohjaa ennen täytteiden lisäämistä uunin keskiosassa n. 10 min. ("puolikypsäksi")
Lisää täytteet ja laita uudestaan uuniin ja paista n. 5 min. tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Oliivi & keittokinkku & kananmuna |
Tomaatti & tonnikala |
Salami |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti