lauantai 29. marraskuuta 2014

Pestolla täytetyt herkkusienet

8 kappaletta

8 kpl      Jumbo-herkkusieniä
50 g       basilikan lehtiä
1 dl        oliiviöljyä
3 dl        pinjansiemeniä (puolet voi korvata myös kuorituilla manteleilla)
40 g       parmesan-raastetta
              suolaa
              pippuria
              valkosipulia

Pese ja kuivaa herkkusienet. Irrota niistä jalat ja laita herkkusienen lakit ylösalaisin uunivuokaan.
Pilkot sienten jalat pieniksi kuutioiksi ja paista niitä hieman pannulla.
Jauha pinjansiemenet tehosekoittimessa. Lisää parmesan-raaste, basilikan lehdet, valkosipuli, öljy, sienen jalat ja mausteet ja sekoita.

Täytä herkkusienet seoksella ja paista uunissa 200° n. 10 min.
(voit kuorruttaa ne halutessasi juustolla) Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti