lauantai 14. maaliskuuta 2015

Pasta Amatriciana

4 annosta


Resepti lähtöisin Rooman seudulta, Amatricen kaupungista.

400 g     pastaa
150 g     pekonia (ei "amerikanpekonia", vaan paksumpaa)
2 prk      tomaattimurskaa (á 500 g)
              pecorinojuustoa
              sipulia
              öljyä
              valkoviiniä
              suolaa
              pippuria
              sokeria

Silppua sipuli ja pekoni. Kuullota sipuli öljyssä, lisää pekoni ja paista lähes kypsäksi. Lisää puoli lasillista valkoviiniä ja anna rauhassa hautua n. 5 min. Lisää tomaattimurska, suola ja pippuri. Anna hautua n. 20 min.

Keitä pasta ja huuhdo se. Sekoita kastike ja pasta. Laita päälle pecorinojuustoa raastettuna. Tarjoile välittömästi.

 

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti