800 g vasikanpaistia
1 sellerinvarsi
1 porkkana
1 sipuli
80 g paseerattua tomaattia
1 dl puna- tai valkoviiniä
4 keskikokoista perunaa
½ rkl voita
3 rkl öljyä (extra vergine)
suolaa ja pippuria
n. 1 dl vehnäjauhoja
1 l lihalientä
Valmista lihaliemi ja jätä odottamaan.
Kuutioi sipuli, porkkanat ja liha. Jauhota lihakuutiot kevyesti. Kuori ja paloittele perunat.
Kuullota sipuli ja porkkana kattilassa, jossa on oliiviöljyä ja voita. Lisää joukkoon lihat ja ruskista hyvin joka puolelta. Lisää puna- tai valkoviini, paseerattu tomaatti sekä suolaa ja pippuria maun mukaan. Sekoita hyvin.
Kun liemi on tiivistynyt ja liha on mureaa, lisää perunat.
Kaada kattilaan lihalientä siten, että lihapalat peittyvät ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 15-20 min. Tarkkaile, etteivät perunat hajoa.
Kun perunat ovat sopivan pehmeitä, ota kattila liedeltä ja tarjoile kuumana.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti