lauantai 11. huhtikuuta 2015

Tiramisu alle fragole

Mansikkatiramisu

noin 10 annosta

500 g         pakastemansikoita
100 g         sokeria
500 g         mascarpone
500 g         savoiardi-keksejä
1 pll           minikonjakkia/rommiaromia
0,5 l           kuohukermaa
0,5 l           mansikkamehua

Soseuta mansikat tehosekoittimessa, lisää konjakki ja puolet sokerista. Sekoita.

Sekoita mascarpone ja loppu sokeri keskenään. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja sekoita varovasti mascarponen kanssa.

Kostuta savoiardi-keksit mansikkamehulla. Lado keksit vierekkäin lasivuokaan kerrokseksi.
Lisää päälle mansikkasosetta ja mascarponekermaa kerrokseksi.

Kerroksia tehdään yksi tai kaksi. Päällimmäiseksi mascarpone-seosta.

Koristele tiramisu tuoreilla tai pakastemansikoilla, sitruunamelissalla tai mintun lehdillä.
Voit myös lisätä pistaasin muruja koristeeksi.

Laita valmis tiramisu jääkaappiin pariksi tunniksi ennen tarjoilua.


Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti