Mansikkatiramisu
noin 10 annosta500 g pakastemansikoita
100 g sokeria
500 g mascarpone
500 g savoiardi-keksejä
1 pll minikonjakkia/rommiaromia
0,5 l kuohukermaa
0,5 l mansikkamehua
Soseuta mansikat tehosekoittimessa, lisää konjakki ja puolet sokerista. Sekoita.
Sekoita mascarpone ja loppu sokeri keskenään. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja sekoita varovasti mascarponen kanssa.
Kostuta savoiardi-keksit mansikkamehulla. Lado keksit vierekkäin lasivuokaan kerrokseksi.
Lisää päälle mansikkasosetta ja mascarponekermaa kerrokseksi.
Kerroksia tehdään yksi tai kaksi. Päällimmäiseksi mascarpone-seosta.
Koristele tiramisu tuoreilla tai pakastemansikoilla, sitruunamelissalla tai mintun lehdillä.
Voit myös lisätä pistaasin muruja koristeeksi.
Laita valmis tiramisu jääkaappiin pariksi tunniksi ennen tarjoilua.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti