lauantai 11. huhtikuuta 2015

Costolette d'agnello

Karitsan kyljykset

6 annosta

1kg        Karitsan kyljyksiä
5-6         valkosipulinkynttä
2 dl        oliiviöljyä tai rypsiöljyä
1 dl        balsamiviinietikkaa
3            laakerinlehteä
30 g       rosmariinia
              hieman mustapippuria
              suolaa maun mukaan
              (etikkaa)

Marinoi kyljykset ainakin kolme neljä tuntia ennen käyttöä marinadilla, jossa on öljyä, balsamiviinietikkaa, laakerinlehtiä, rosmariinia ja valkosipulia. Kääntele kyljyksiä aina silloin tälllöin marinoinnin aikana.

Marinoinnin jälkeen paista kyljykset pannulla kullan ruskeiksi. Paistamisen jälkeen laita kyljykset uunivuokaan ja lisää päälle jäljelle jäänyt marinadi. Peitä uunivuoka foliolla ja laita uuniin kypsym€ään 130° noin 30 min.

Poista folio ja laita vielä uuniin noin viideksi minuutiksi.

Tarjoa sekasalaatin ja valkosipuliperunoiden kera.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti