Karitsan kyljykset
6 annosta
1kg Karitsan kyljyksiä5-6 valkosipulinkynttä
2 dl oliiviöljyä tai rypsiöljyä
1 dl balsamiviinietikkaa
3 laakerinlehteä
30 g rosmariiniahieman mustapippuria
suolaa maun mukaan
(etikkaa)
Marinoi kyljykset ainakin kolme neljä tuntia ennen käyttöä marinadilla, jossa on öljyä, balsamiviinietikkaa, laakerinlehtiä, rosmariinia ja valkosipulia. Kääntele kyljyksiä aina silloin tälllöin marinoinnin aikana.
Marinoinnin jälkeen paista kyljykset pannulla kullan ruskeiksi. Paistamisen jälkeen laita kyljykset uunivuokaan ja lisää päälle jäljelle jäänyt marinadi. Peitä uunivuoka foliolla ja laita uuniin kypsymään 130° noin 30 min.
Poista folio ja laita vielä uuniin noin viideksi minuutiksi.
Tarjoa sekasalaatin ja valkosipuliperunoiden kera.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti