Munakoisopaistos4 annosta 2 munakoisoa 100 g mozzarellaa 150 g tomaattimurskaa (+sokeria) kirsikkatomaatteja 100 g vehnäjauhoja parmesaaniraastetta basilikaa suolaa oliiviöljyä Tarjoiluun: 80 g parmesaanilastuja basilikaa Tee ensin tomaattikastike. Laita pannulle oliiviöljyä, kuullota valkosipuli (pieninä kuutioina). Lisää tomaattimurska (lisää hieman sokeria) ja mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Anna hautua miedolla lämmöllä hetken. Leikkaa
munakoiso siivuiksi ja leivitä vehnäjauhoissa. Paista öljyssä pannulla
ruskeiksi. Valuta paistetut munakoisot talouspaperin päällä. Silppua basilika ja paloittele mozzarella ja kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan pohjalle tomaattikastiketta ja lado sen päälle kerros munakoisoviipaleita. Tämän
päälle kirsikkatomaattikuutioita, tomaattikastiketta ja
mozzarellakuutioita ja parmesaaniraastetta. Tällaisia kerroksia tehdään
kaksi tai kolme. Paista uunissa 180°C noin 15 min. Tarjoilun yhteydessä päälle lisätään parmesaanilastuja ja basilikaa koristeeksi. Voidaan tarjota sekä kuumana, että kylmänä. (Halutessasi lihaisamman version, voit käyttää myös bolognese-kastiketta, eli lisätä ohjeen kastikkeeseen jauhelihaa.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti