4 annosta
500 g silakkafileitä
2-3 valkosipulinkynttä
hyppysellinen rosmariinia
100 g kirsikkatomaatteja
1 sitruunan raastettu kuori
0,5 dl vaalean leivän muruja tai korppujauhoja
0,5 dl pecorino-juustoa raastettuna
hyppysellinen pinjansiemeniä
tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 kuivattu chili hienonnettuna
1,5 dl oliiviöljyä
suolaa
coctail-tikkuja
tilkka vettä (0,5 - 1 dl)
sitruuna- tai appelsiiniviipaleita.
Valmista täyte:
Kuori ja hienonna valkosipuli. Halkaise ja kuutioi tomaatit. Sekoita ainekset keskenään - Korppujauho, pecorino, pinjansiemenet, rosmariini, tomaatit, sitruunan kuori, persilja ja chili.
Kasta silakkafileet yksitellen öljyssä ja levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin.
Levitä päälle täytettä ja käännä rullalle. Kiinnitä coctail-tikuilla.
Lado rullat uunivuokaan ja lisää vuokaan myös tilkka vettä. Kypsennä uunissa 225° n. 15-30 minuuttia.
Koristele sitruunan ja appelsiinin viipaleilla ennen tarjoilua.
Tarjoa paistettujen gnocchien, lohkoperunoiden tai sekasalaatin kera.
Täytteessä voi käyttää myös rusinoita ja kapriksia !
Hakusanoja: silakka sisilia rulla silakkarulla
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti