lauantai 4. lokakuuta 2014

Sisilialaiset silakkarullat

4 annosta

500 g    silakkafileitä
2-3       valkosipulinkynttä
            hyppysellinen rosmariinia
100 g    kirsikkatomaatteja
1          sitruunan raastettu kuori
0,5 dl   vaalean leivän muruja tai korppujauhoja
0,5 dl   pecorino-juustoa raastettuna
            hyppysellinen pinjansiemeniä
            tuoretta persiljaa hienonnettuna
1          kuivattu chili hienonnettuna
1,5 dl   oliiviöljyä
            suolaa

            coctail-tikkuja
            tilkka vettä (0,5 - 1 dl)
            sitruuna- tai appelsiiniviipaleita.

Valmista täyte:
Kuori ja hienonna valkosipuli. Halkaise ja kuutioi tomaatit. Sekoita ainekset keskenään - Korppujauho, pecorino, pinjansiemenet, rosmariini, tomaatit, sitruunan kuori, persilja ja chili.

Kasta silakkafileet yksitellen öljyssä ja levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin.
Levitä päälle täytettä ja käännä rullalle. Kiinnitä coctail-tikuilla.

Lado rullat uunivuokaan ja lisää vuokaan myös tilkka vettä. Kypsennä uunissa 225° n. 15-30 minuuttia.

Koristele sitruunan ja appelsiinin viipaleilla ennen tarjoilua.

Tarjoa paistettujen gnocchien, lohkoperunoiden tai sekasalaatin kera.

Täytteessä voi käyttää myös rusinoita ja kapriksia !


Hakusanoja: silakka sisilia rulla silakkarulla
Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti