lauantai 4. lokakuuta 2014

Pesto Rosso

500 g    gnoccheja tai tuorepastaa
100 g    aurinkokuivattua tomaattia
50 g      parmesaanijuustoa
1 dl      pinjansiemeniä
2          valkosipulinkynttä
1 dl      oliiviöljyä
0,5 dl   tuoretta basilikaa
0,5 tl    suolaa
1/4 tl   maustapippuria (rouhittu)

Koristeluun:
25 g     parmesaanilastuja
2 rkl     pinjansiemeniä


Valmista kastike pastan kiehuessa. Laita ainekset tehosekoittimeen, ja sekoita, kunnes seos on hienoa. Tarkista maku. Voidaan valmistaan tehosekoittimen sijaan myös morttelissa.

Valuta pasta lävikössä ja kaada kulhoon. Sekoita pesto nokareina pastan joukkoon ja tarjoile heti. Halutessasi voit koristella parmesaanijuustolastuilla ja kevyesti paahdetuilla pinjansiemenillä.



Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti