100 g aurinkokuivattua tomaattia
50 g parmesaanijuustoa
1 dl pinjansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl tuoretta basilikaa
0,5 tl suolaa
1/4 tl maustapippuria (rouhittu)
Koristeluun:
25 g parmesaanilastuja
2 rkl pinjansiemeniä
Valmista
kastike pastan kiehuessa. Laita ainekset tehosekoittimeen, ja sekoita,
kunnes seos on hienoa. Tarkista maku. Voidaan valmistaan tehosekoittimen
sijaan myös morttelissa.
Valuta
pasta lävikössä ja kaada kulhoon. Sekoita pesto nokareina pastan
joukkoon ja tarjoile heti. Halutessasi voit koristella
parmesaanijuustolastuilla ja kevyesti paahdetuilla pinjansiemenillä.
Tulosta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti