lauantai 20. syyskuuta 2014

Pasta piselli e pomodorini e prosciutto cotto

Herneitä, kirsikkatomaatteja ja keittokinkkua

6-8 annosta

2rs      kirsikkatomaatteja
2 pss   pakasteherneitä
2        lihaliemikuutiota
3        sipulia
valkosipulia
valko- tai mustapippuria
suolaa
öljyä

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla kevyesti. Lisää herneet ja anna hautua muutaman minuutin. Lisää sitten lihaliemikuutiot ja n. 2 dl vettä (1/2dl kahta hlöä kohden). 

Suikaloi keittokinkku ja lisää kastikkeen sekaan. Mausta valko -tai mustapippurilla. 

Lisää kahtia leikatut tomaatit kastikkeen sekaan. Anna kiehua pari minuuttia, jonka jälkeen kastike on valmista laitettavaksi al dente keitetyn pastan joukkoon.

Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti