lauantai 20. syyskuuta 2014

Fettini a bagnomaria

Sisäpaistiviipaleet liemessä


700 g   naudan sisäpaistia
2 dl     rypsiöljyä
3dl      vettä
4         valkosipulinkynttä
           suolaa
           pippuria
           oreganoa

Paisti leikataan ohuiksi leikkeiksi ja ruskistetaan hieman pannulla, jotta liha kuivahtaa hieman. Lisätään runsaasti öljyä ja annetaan lihan ruskistua hieman. 

Sen jälkeen lisätään reiluiksi paloiksi silputtu valkosipuli ja oreganoa. Maustetaan suolalla ja valko- tai mustapippurilla maun mukaan. 

Annetaan lihan kypsyä ja maustua hetken. Lisätään vesi.

Annetaan hautua seoksessa noin 15-20 minuuttia kunnes liha on kypsää ja osa vedestä on haihtunut. 

Tarjotaan lämpimänä perunalaatikon (gatto di patate) tai uuniperunoiden/valkosipuliperunoiden taikka salaatin kera.
Tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti