Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

lauantai 6. lokakuuta 2018

Menu 6.10.2018

Alkupalat (antipasti)

Pizzaa (Tonnikala - musta oliivi - punasipuli)
Bruschetta-leipäsiä, joissa munakoisoa, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa
"Apulialainen" focaccia, jossa punasipulia ja mustia oliiveja

Lämmin alkupala (primo)

Lasagne kesäkurpitsasta ja katkaravuista

Pääruoka (secondo)

Caponata lohifileestä pippurilla ja timjamilla

Jälkiruoka (dessert)

"Keikauskakku" tuoreista luumuista sitruunakreemillä



Suomimies Kokkaa klo 20:10
Jaa muille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.