Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

sunnuntai 11. toukokuuta 2025

Menu 10.5.2025

›
ANTIPASTO Schiacciata di zucchine con formaggio e prosciutto crudo - Kesäkurpitsa-tuorejuustopiiras kinkulla PRIMO Nidi di tagliatelle al fo...

Kesäkurpitsa-tuorejuustopiiras kinkulla

›
Ainekset: Kesäkurpitsaa sipulia vehnäjauhoja maissijauhoja oliiviöljyä suolaa ja pippuria maun mukaan tuorejuustoa (esimerkiksi Philadelphia...

Uunissa paistetut tagliatelle-pesät

›
Ainekset 6 hengelle: 320 g tagliatelle-pastaa 1 sipuli 200 g tuoreita tai pakasteherneitä + erillinen määrä koristelua varten (keitetään vai...

Appelsiinikana

›
4 hengelle 500 g kanan rintafileetä 1 appelsiini (mehu ja raastettu kuori) + 1 lisää salaattia varten 1 dl valkoviiniä Vehnäjauhoja (00) tar...

Mansikkakakku tummasuklaakuorrutteella

›
Ainekset: 8 munaa 400 g sokeria 400 g vehnäjauhoja 2 pussia leivinjauhetta 2 dl maitoa 2 dl kasviöljyä 1 kg mansikoita 400 g tummaa suklaata...
sunnuntai 20. huhtikuuta 2025

Menu 12.4.2025

›
ANTIPASTO Bruschette al salmone / Lohibruschetat PRIMO Penne agli asparagi e pancetta alla carbonara / Pennepastaa parsalla ja pekonilla à l...

Lohibruschetat

›
  n. 20 annosta Ainekset: • 1 kg maalaisleipää tai 2 isoa patonkia • 600 g kylmäsavulohta • 600 g tuorejuustoa (esim. maustamaton,  vuohenju...
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.