Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Menu 14.12.2019



Alkupalat (antipasti)

"Voulevant" ("tuulihattuja") lohen, ricotan ja jugurtin kera
Calzoneja mozzarellalla, kinkulla, sipulilla ja rusinoilla täytettynä


Lämmin alkupala (primo)

Portviinillä ja granaattiomenalla maustettu ankka- tai broileri-risotto

Pääruoka (secondo)

Cordon bleu sianlihasta ja kanasta kesäkurpitsan ja mozzarellan kera
Lisukkeena herneitä, porkkanoita ja keitettyjä perunoita voikastikkeessa


Jälkiruoka (dolce)

Appelsiinikreemillä täytetty panettone


Suomimies Kokkaa klo 19:34
Jaa muille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.