Suomimies Kokkaa

   Keravan Opiston Suomimies Kokkaa -kurssin reseptejä.

lauantai 28. syyskuuta 2019

Menu 28.9.2019

Alkupalat (antipasti)

Paholaisen pizza (tomaattia, tulista salamia, chiliä, valkosipulia, juustoa)
Tonnikalapizza (Tonnikalaa, punasipulia, oliivia, juustoa)

Lämmin alkupala (primo)

Ligurialainen spagetti


Pääruoka (secondo)

Lohikäärö


Jälkiruoka (dolce)

Sitruuna-mangosorbetti



Tulosta
Lähettänyt Suomimies Kokkaa klo 18:56
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Näytä mobiiliversio
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Hae tästä blogista

Tunnisteet

  • antipasti (28)
  • dolce (15)
  • kala (5)
  • kana (2)
  • kanan maksa (1)
  • karitsa (1)
  • kasvis (2)
  • lammas (4)
  • liha (20)
  • lisuke (3)
  • pasta (10)
  • pizza (8)
  • primo (16)
  • risotto (2)
  • secondo (15)

Blogiarkisto

  • ►  2025 (28)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2024 (59)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (7)
    • ►  syyskuuta (6)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  huhtikuuta (6)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (5)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2023 (57)
    • ►  joulukuuta (8)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (12)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (10)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2022 (29)
    • ►  joulukuuta (6)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ►  syyskuuta (6)
  • ►  2020 (15)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (10)
  • ▼  2019 (59)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (5)
    • ▼  syyskuuta (12)
      • Menu 28.9.2019
      • Pizza alla Diavola
      • Pizza al tonno
      • Spaghetti alla Ligure
      • Salmone di crosta
      • Sorbetto al limone e mango
      • Menu 7.9.2019
      • Pizza ai funghi
      • Crostini rustici di polenta (con speck e macinato ...
      • Tagliatelle rustiche al sugo di funghi
      • Filetto al sale e aromi (Roast beef) con fagiolini...
      • Torta semifreddo ai 3 strati
    • ►  huhtikuuta (11)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2018 (48)
    • ►  joulukuuta (7)
    • ►  marraskuuta (13)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2017 (34)
    • ►  joulukuuta (9)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (6)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2016 (41)
    • ►  joulukuuta (5)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (8)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (4)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (5)
  • ►  2015 (42)
    • ►  marraskuuta (3)
    • ►  lokakuuta (6)
    • ►  syyskuuta (7)
    • ►  huhtikuuta (5)
    • ►  maaliskuuta (11)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (6)
  • ►  2014 (27)
    • ►  marraskuuta (12)
    • ►  lokakuuta (10)
    • ►  syyskuuta (5)

Reseptit kurssin vetäjiltä:

Carmelo Carnabuci (→ 04/2018)
Cipriano Franchini (09/2018 → 12/2019)
Susanna Ollikainen (01/2020 → 03/2020)
Cipriano Franchini (04/2020 → )

Linkkejä

  • Keravan Opisto

Sivun näyttöjä yhteensä

Teema: Mieletön malli. Sisällön tarjoaa Blogger.