5 annosta

250 g kassleria suikaloituna
2 rkl voita
3 (300 g) perunaa suikaloituna
1 l vettä
2 lihaliemikuutiota
2 valkosipulin kynttä
3 rkl tomaattipyreetä
1 ½ tl oreganoa
¼ tl mustapippuria myllystä
½ tl tabascoa
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1 punainen paprika
1 prk (120 g) smetanaa
Koristeeksi hienonnettua persiljaa.
Ruskista sipuli- ja lihasuikaleet kevyesti voissa.
Lisää perunasuikaleet, vesi, liemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) ja mausteet. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä.
Lisää paprikasuikaleet ja smetana. Anna kiehahtaa.
Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti